Kies hieronder een provincie

- Drenthe
- Flevoland
- Friesland
- Gelderland
- Groningen
- Limburg
- Noord-Brabant
- Noord-Holland
- Overijssel
- Utrecht
- Zeeland
- Zuid-Holland

< Terug

Pannenkoekenboerderij Erve Brooks

Pannenkoeken eten in een oude Saksische boerderij waar van alles te beleven is!
Er is een binnenspeeltuin, buitenspeeltuin met airtrampoline, speelvijver, reuze schommel, avonturenpad met hindernissen en spelletjes, speelhoek met glijbaantje binnen voor de kleintjes, levend tafelvoetbal en nog veel meer.
Op het Blotevoetenland kun je heerlijk met je blote voeten door de modder lopen.
Er is een waterbrug, meertje, uitkijktoren etc. Geniet van de natuur, terwijl de kinderen spelen met het water en zand.

Bij de museumboerderij kun de boerderij bezichtigen, dieren kijken, iets moois maken van klei, spelletjes spelen, oude landbouwwerktuigen bekijken en natuurlijk ook een kopje koffie drinken of lekker samen lunchen. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin incl. water/zand speelplek en boomhut met glijbaan. In de museumwinkel vindt u leuke kadootjes, speelgoed en lekkernijen uit vroegere tijden.

Op de zolder van de museumboerderij is de vaste expositie "Grensland binnenstebuiten" te bezichtigen. Geologie en (pre)historie van het Euregiogebied: bodemvondsten, Oost-Nederland op walvisjacht, Heerlijkheid Borculo, textielgeschiedenis etc.

Eens iets anders dan pannenkoeken eten, dat kan ook! Voor een diner, buffet, stamppot, koffietafel, museumbrunch, gourmet etc. bent u hier aan het juiste adres (alleen op afspraak). Kijk voor de mogelijkheden op onze website.

Adres:Pannenkoekenboerderij Erve Brooks
Broekhuisdijk 5
7275CB Gelselaar
Telefoon:0545 - 48 13 71
Website:http://www.erve-brooks.nl
Deel via