Kies hieronder een provincie

- Drenthe
- Flevoland
- Friesland
- Gelderland
- Groningen
- Limburg
- Noord-Brabant
- Noord-Holland
- Overijssel
- Utrecht
- Zeeland
- Zuid-Holland

< Terug

Pannenkoekenhuis ’t Sprookjeshof

Weet u nog toen sneeuwwitje wakker werd, kabouters bestonden en er een kleine jongen zeven mijlslaarzen aantrok? Kortom de wondere wereld van het sprookje waar u toen inging?

Wij brengen u en uw kinderen weer helemaal terug bij die wereld, u wordt bijvoorbeeld geholpen door een goede fee of een boze heks, en u kunt genieten van onze unieke muurschilderingen. Werkelijk, overal waar je komt is het een sprookje.

Kinderen kunnen spelen in een “onderwater” paradijs met een ballenbak en glijbaan of natuurlijk lekker buiten in onze speeltuin. Zodat u rustig kan genieten van spelende kinderen en de zon op ons binnen- of buitendijksterras. En wilt u eens origineel uit de hoek komen met het feestje van uw kind? Bij ons kan alles. Van gewoon een pannenkoek tot een echt piratenavontuur op een boot. En als u even geen zin hebt in een pannenkoek, wees niet bevreesd, want naast onze 100 verschillende ambachtelijk gebakken pannenkoeken, kunt u ook kiezen uit; uitgebreide menu’s, specialiteiten, poffertjes een kleine kaart en natuurlijk een ijskaart.

In ons cafetaria hebben we natuurlijk ook snacks, ijs enz. dus als u een dagje erop bent of wilt, ga dan eens naar den Tuut ,het enige stoomgemaal in Gelders rivierengebied, of de tuinen van Appeltern, of wilt u een keer waterskiën of wakeboarden, kortom waterplezier onze buren helpen u graag en dan kan u uw dag op een leuke manier afsluiten, beginnen of onderbreken bij ons in het Sprookjeshof. Of fiets u de Maas en Waalse dijk route dan komt u ook langs ons, vanaf Wijchen gewoon de dijk via Batenburg volgen en dan ziet u ons vanzelf. Of vanaf Nijmegen, via Druten en de provinciale weg de “noord - zuid” richting Oss ziet u onze borden langs de weg.

Kortom: Sprookjes om van te smullen voor jong en oud!

Adres:Pannenkoekenhuis ’t Sprookjeshof
Maasdijk 12
6629KB Appeltern
Telefoon:0487 - 50 23 39
Website:http://www.t-sprookjeshof.nl
Deel via