Kies hieronder een provincie

- Drenthe
- Flevoland
- Friesland
- Gelderland
- Groningen
- Limburg
- Noord-Brabant
- Noord-Holland
- Overijssel
- Utrecht
- Zeeland
- Zuid-Holland

< Terug

Pannenkoekenrestaurant 't Hoogstraatje

Ons pannenkoekenrestaurant is gevestigd in een monumentaal stadspand in het centrum van Nijmegen.

Wij vinden het ‘t leukste om van jouw lunch, borrel of een dineetje een gezellig, lekker en leuk moment te maken. Naast een gastvrije service bakken wij natuurlijk pannenkoeken in allerlei heerlijke variaties. Deze worden op basis van een oud familierecept ambachtelijk gebakken. Wij kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar geen zin in een pannenkoek? Je kunt bij ons ook heerlijk genieten van een heerlijk broodje of een frisse salade. Wij zijn elke dag geopend van 11.00 tot 20.00 uur.
De keuken is open vanaf 12.00 uur.

't Hoogstraatje doet er alles aan om te voldoen aan uw wensen. Dat geldt ook voor onze gasten met een voedselintolerantie. Het is voor ons geen probleem om ook voor deze speciale gasten een smakelijke pannenkoek te maken.

Heeft u een kinderfeestje of wilt "zo maar" eens lekker thuis pannenkoeken eten? Maak dan gebruik van onze afhaalservice. Als u vooraf belt om uw bestelling en de gewenste afhaaltijd door te geven, zorgen wij dat alles voor u klaar staat. U kunt alle gerechten van onze menukaart bestellen.

t Hoogstraatje is ook een leuke plek om jouw kinderfeestje te vieren. De jarige kan met vriendjes en vriendinnetjes pannenkoeken komen eten. Maar we hebben ook een groot aantal themafeestjes. Alles in na te lezen op onze website

Adres:Pannenkoekenrestaurant 't Hoogstraatje
Hoogstraat 3
6511RT Nijmegen
Telefoon:024 - 360 46 59
Website:http://www.hoogstraatje.nl
Deel via