Kies hieronder een provincie

- Drenthe
- Flevoland
- Friesland
- Gelderland
- Groningen
- Limburg
- Noord-Brabant
- Noord-Holland
- Overijssel
- Utrecht
- Zeeland
- Zuid-Holland

< Terug

't Pannekoekhuis Hoenderloo

't Pannekoekenhuis Hoenderloo is gelegen in een zeer bosrijke omgeving, temidden van vele wandel- en fietsroutes. Centraal gelegen nabij Park de Hoge Veluwe (met het Kröller Müller), Burgers Zoo, De Apenheul en Pretpark Koningin Juliana Toren. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via snelwegen A50 en A1 en via de provinciale wegen in de driehoek Apeldoorn, Ede en Arnhem.

Het sfeervolle interieur en de altijd vriendelijke bediening staan garant voor een gezellig verblijf. De pannenkoeken worden nog op een ambachtelijke wijze in de pan gebakken volgens een 31 jaar oud familierecept.

Onze kaart biedt een keus uit meer dan 80 verschillende pannenkoeken en er is voor elk wat wils. Of u nu houdt van een simpele maar heerlijke appel pannenkoek of u wilt eens iets anders en kiest voor een speciale Caribische pannenkoek. De kinderen kunnen zich ook prima vermaken, wij hebben een kinderhoek met boekjes, kleurplaten, duplo en knuffels. Ons restaurant is voorzien van een invalidentoilet, voorzien van airconditioning, en geheel rookvrij!
Verder hebben wij een gezellig terras en een ruime parkeergelegenheid.

Adres:'t Pannekoekhuis Hoenderloo
Krimweg 93
7351AV Hoenderloo
Telefoon:055 - 378 12 05
Website:http://www.pannekoekhuishoenderloo.nl
Deel via